Na ruim een  jaar bouwen is het dan zover! Een plek waar we gasten kunnen ontvangen in ons zelf (met een hoop hulp) gebouwde huisje. Een multifunctionele ruimte waar gemasseerd, geleefd en geleerd kan worden. Een ruimte waar we onze droom als zelfstandigen kunnen onderzoeken en waar mensen kunnen genieten van wat we te bieden hebben.

 

Met een mooi groen dak van Sedum voor de bijen en andere insecten, veel lichtinval door de dakramen en twee enorme openslaande deuren wordt binnen buiten en buiten binnen. 

Voor nu hebben we het omgetoverd tot een schitterende massageruimte. Een plek waar je je op je gemak voelt en waar je kunt ontspannen met een kop thee na de massage. Zodra je binnenstapt geniet je van een bijzondere sfeer die de ruimte met zich mee brengt. Maak een keuze uit de massages die bij je past en geef jezelf een moment rust in de hectiek van de dag. 

 

In de toekomst maken we van ons huis ook een Bed & Breakfast. Een huisje met tuin voor jezelf dichtbij de stad, fietsroutes en het station. Een fijn bed met een heerlijk uitgebreid biologisch ontbijt in het zonnetje op je eigen terras. Regent het? Geen probleem, door de enorme openslaande deuren maak je zo je eigen overdekt terras van het huis en geniet je nog steeds van de buitenlucht.